17/11/07

Projecte

Una activitat cultural d’aquesta mida queda justificada per si sola gràcies a la seva gran vessant cultural. El projecte Tardes de teatre al Blas Infante neix davant la mancança d’oferta cultural a la zona sud de la ciutat pel que fa a les arts escèniques. A més, creiem que tant el barri com la ciutat necessita dinamitzar el teatre Blas Infante per tal de donar-li la vida teatral que es mereix. Volem dotar al teatre Blas Infante d’una programació teatral en forma de cicle per tal de promocionar aquest espai com el teatre dels barris que l’envolten, i així crear l’hàbit de consum teatral i cultural que creiem que manca a la zona.

Cal dir que la zona sud de la ciutat té ara mateix un gran número d’entitats i companyies dedicades al món del teatre i les arts escèniques, i és per aquest motiu que creiem necessari la consolidació d’un projecte d’aquestes característiques per tal de donar sortida a totes les produccions teatrals d’enguany.

Un altre dels motius pels quals volem obrir les portes del Teatre Blas Infante és degut al vincle relacional que existeix entre les diferents companyies teatrals de Badalona. Un vincle al qual volem aportar el nostre gra de sorra amb l’excusa del cicle de teatre que aquí proposem.

A més, per tal de potenciar la comunicació més efectiva de les diferents activitats teatrals que es porten a terme a Badalona, volem crear un treball de xarxa entre els diferents grups i entitats de la ciutat per fer créixer la repercussió de les nostres produccions; tant a Badalona com a rodalies.

L’èxit del primer any del cicle de teatre justifica l’existència d’aquest segon i empeny a l’organització a treballar amb més força que mai, ja que s’ha comprovat que és un espectacle que interessa, i molt, tant a les companyies que actuen com al públic que va a veure’ls.

Aquest és un projecte sense ànim de lucre, i el bo d'ajut de 2,5 € que es recollirà per entrada es dedicarà única i exclusivament al finançament del projecte i la producció de les obres teatrals.

Creative Commons License